Skip to content Skip to footer
label-bg

Σαντρίνα Βαλάτα

Ασχολούμαι επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων από το 1984 μέχρι σήμερα.Θεωρούμαι η πρώτη γυναίκα εκπαιδεύτρια σκύλων στην Ελλάδα με εξειδίκευση στην εκπαίδευση σε τομείς βασικής υπακοής, διαπαιδαγώγησης κουταβιών αλλά και στη διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς. Από το 1996 μέχρι σήμερα εκπαιδεύω και καθοδηγώ εκπαιδευμένους σκύλους για τη συμμετοχή τους σε διαφημίσεις – ταινίες (τηλεόραση, κινηματογράφος) και αρθρογραφώ σε κυνοφιλικά περιοδικά και ειδικό Τύπο.

Σπουδές

 • Σπουδές μου στην Επαγγελματική Σχολή εκπαίδευσης σκύλων “LOBO” στην Ελλάδα.
  Συνεργασία με τον δάσκαλό μου John Muller σε προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων
  στη βασική υπακοή
 • Μετεκπαίδευση στην Αγγλία με σπουδές υπό τον G.T. Grinham – Passive dog
  training, Basic Obedience Course, Community Centre Activity, Agility: Theory &
  Practice.
 • Μετεκπαίδευση στην Ιχνηλασία & στα Καθήκοντα Αμυνας υπό τον κ. Rufolf Muller
 • Σεμινάρια “Animal Communication” από την κ. Wendy Wolfe (Αθήνα)
 • Σεμινάρια “Ευζωία Ζώων” από την κ. Marilyn Peters (Αθήνα),
 • Σεμινάρια από τον εκπαιδευτή Knut Fuchs, τον H.D. Trouger στην “Εκπαίδευση
  Σκύλων για την Ανίχνευση Ναρκωτικών Ουσιών & για Καθήκοντα Άμυνας”
 • Εκπαίδευση με τους B. Channeau & M. Terliden “1ο Σεμινάριο Εργασίας Σκύλων
  Επαναφοράς”
label-bg

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία μας και το “μυστικό” της εκπαίδευσης στηρίζεται στην επικοινωνία με το σκύλο μας και στην κατανόηση των αναγκών του.
Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες του σκύλου σας;

Τα μαθήματα γίνονται με την παρουσία και τη συμμετοχή τη δική σας. Γιατί δεν εκπαιδεύεται μόνο ο σκύλος σας αλλά κι εσείς ως ιδιοκτήτης του! Σας μαθαίνουμε να επικοινωνείτε μαζί του, να κατανοείτε τη γλώσσα και το χαρακτήρα του.

Δεν υπάρχουν super dogs! H εξυπνάδα και οι δυνατότητες του σκύλου μας
καλλιεργούνται ανάλογα με την ποιότητα και την ποσότητα του χρόνου που του αφιερώνουμε. Οι καλύτεροι υποψήφιοι ιδιοκτήτες σκύλων είναι εκείνοι που, πριν ακόμη αποκτήσουν κατοικίδιο, ενημερώνονται. Η έρευνά τους επεκτείνεται προς όλες τις κατευθύνσεις για να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για τη συμβίωση με το σκύλο. Σκοπός είναι η εκπαίδευση γίνεται μέσα από το παιχνίδι.

Παίζοντας, μαθαίνετε να επικοινωνείτε με το σκύλο σας στη γλώσσα που αυτός
καταλαβαίνει καλύτερα. Ο σκυλίσιος εγκέφαλος δεν δουλεύει σαν τον ανθρώπινο. Τις περισσότερες φορές μιλάμε στο σκύλο μας με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να τον μπερδεύουμε και να αρχίζουν τα προβλήματα. Σκοπός μας είναι να χτίσουμε μια σχέση αγάπης και κατανόησης από την αρχή.

Πιστεύουμε στη φιλοσοφία του Περισσότερα “Μπράβο” – Λιγότερα “Μη” Ο σκύλος του μπράβο είναι ένας σκύλος παιχνιδιάρης, εξερευνητικός και τολμηρός. Ο σκύλος του “μη” είναι ένας σκύλος άτολμος, μπερδεμένος και εσωστρεφής.

Η συνεισφορά της Σαντρίνας στην οικογένειά μου είναι ανεκτίμητη. Με τις γνώσεις της, με επιμονή, υπευθυνότητα, συνέπεια και υπομονή, μετέτρεψε το δύσκολο, πεισματάρικο και ατίθασο σκυλί μας (φυλής Bull Terrier) σε ένα καταπληκτικό, συνεργάσιμο, παιχνιδιάρικο, γλυκό και τρυφερό μέλος της οικογένειάς μας. Μια πραγματικά γλυκειά και αξιολάτρευτη συντροφιά.

Irmi Mitropoulou

Η Σαντρίνα μας είναι σπάνια δασκάλα και φίλη. Μεγάλωσε όλα τα σκυλιά μας με τον καλύτερο τρόπο. Με υπομονή, αγάπη και στοργή.

Η Σαντρίνα είναι φίλη σπάνια και σπουδαίος άνθρωπος! Και είναι μια εκπαιδεύτρια που συνεχώς εξελίσσεται και βρίσκει νέους τρόπους να μαθαίνει τη σωστή συμπεριφορά στα αγαπημένα μας πλάσματα.
Σαντρίνα συνέχισε έτσι!

Anna Dalaras

Η Σαντρίνα έχει εκπαιδεύσει εμάς και όλους μας τους σκύλους τα τελευταία 20 χρόνια.
Με μεγάλη υπομονή και αγάπη προς τα ζώα , με ένα μοναδικό ταλέντο να επικοινωνεί μαζί τους, καταφέρνει να μάθουν βασική υπακοή και όχι μόνο λες και είναι παιχνίδι.
Η Σαντρίνα είναι άψογη επαγγελματίας, ξέρει να χειριστεί με επιτυχία και τον πιο δύσκολο σκύλο και να βοηθήσει τον κηδεμόνα του να καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να έχει μια αρμονική ζωή μαζί του.
Ευχαριστούμε Σαντρίνα!

Mr. Peri και Ίρις Καλφοπούλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις; Ας επικοινωνήσουμε!

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Εκπαιδεύσεις πάνω από
80808080
SONY DSC

Υπηρεσίες εκπαίδευσης για όλα τα σκυλιά!

Επικοινωνήστε μαζί μας
Address

Germany —
785 15h Street, Office 478
Berlin, De 81566

Sandrina Dog Trainer © 2024. All Rights Reserved. Designed by WebDots.